Sarah zaznamovana s Seksom v mestu

Začela je rosno mlada z muzikali, v Hollywoodu je zaigrala z znanimi kolegi — Življenjsko poslanstvo je našla v Seksu v mestu — Sarah J. Parker se podira kot hišica iz kart — Obsojena na Manhattan in ujeta v kliše, ki ga je ustvarila. Praznovala je 45 let, prihodnost je negotova. Kljub skromnim in neurejenim družinskim razmeram je bila obetavna otroška zvezda, pozneje je nastopala na gledališkem odru, pela v muzikalu na Broadwayu in posnela nekaj filmov. V novem tisočletju je igralka in modna ikona, ki je pred dnevi praznovala 45. rojstni dan, osvojila svet kot newyorška kolumnistka Carrie Bradshaw v kultni televizijski nanizanki Sex And The City. Mega serijo so prenehali snemati že pred šestimi leti, pozneje so pod istim naslovom posneli celovečerni film, maja prihaja na velika platna še drugi del neskončne zgodbe. Seveda je govor o ikoni neuravnovešenih svobodnih ptičic, ki si ne želijo ničesar bolj, kot da bi v vsesplošnem pomanjkanju te zvrsti končno le našle svojega princa na belem konju. Sarah Jessica Parker, ki je v družbi prijateljic Samanthe, Charlotte in Mirande na robu živčnega zloma in na visokih petkah v velemestnem vrvežu velikega jabolka skoraj desetletje iskala pravega, je v življenju našla igralskega kolega Mathewa Brodericka in postala čez noč slavna. Prebujajoče se ženske sveta so jo vzele za svojo, še desetletje po koncu serije, ki je spremenila svet, ostaja stilska ikona, idilična družinska sreča se seseda, obetavnih novih vlog ni. SJP je zelo prizadelo, ko so ji novembra 2007 podelili nič kaj laskavo priznanje the unsexiest woman alive in ga spomladi 2008 podkrepili z enakim naslovom v reviji FHM. Kislo je komentirala, da morda ni popolna, zato pa je na njenem telesu vse naravno!

Dekle iz Ohia

 

Rodila se je 25. marca 1965 v judovski družini v Nelsonvillu v Ohiu. Pogosto poudarja, da njeno otroštvo ni bilo polno današnje bleščave: Bili so revni, in tega ni bilo mogoče skriti. Doma je velikokrat zmanjkalo elektrike, božična darila so bila redka in skromna, tudi rojstni dnevi so bile vse prej kot veseli … Po ločitvi staršev je Sarah s tremi brati in sestrami živela z mamo in očimom, v družini so se rodili še štirje otroci. V teh razmerah se je v domišljiji vse pogosteje zatekala v sanjski svet, to sta bila zanjo gledališki oder in filmsko platno, in že takrat je sanjala o čudežnem planetu Manhattan, prividu, ki ga z njo doživljamo v Seksu v mestu.

Mobile Computer Repair offers computer service to Los Angeles and surrounding areas. Servers and Networks Voip phones and firewalls. We do it all. computer repair los angeles